håndlavet porcelæn

 

  • My cart
  • DKK|EUR
  • Store Locator
  • Sign in / Register
  • Switch to EUR

11/28/2018

bæredygtighed

For at skabe værdifulde, holdbare kvalitetsprodukter fremstilles porcelæn fra anne black i hånden. 

 

Vores medarbejdere i værkstedet er alle oplært af anne black selv, således at det originale udtryk og kunsthåndværk blot er videregivet til flere hænder. I landsbyen Bat Trang, nord for Hanoi i Vietnam, som er kendt for i århundreder at have brødfødt sig med keramik, har vi sammen med en vietnamesisk familie, Hang, og Danida, grundlagt et socialt bæredygtigt produktionsværksted.

Vi tager hånd om klimaproblematikken ved at CO2-kompensere vores udledning og investere i grøn energi. 

 

Sammen med familien Hang, som gennem 7 generationer har levet af at producere porcelæn, støtter og værner vi om at bevare lokale værksteder og kunsthåndværk i Bat Trang.

Flere historier om vores tilgang her.

 

bæredygtighed

 

for at skabe værdifulde, holdbare kvalitetsprodukter fremstilles porcelæn fra anne black i hånden. 

vores medarbejdere i værkstedet er alle oplært af anne black selv, således at det originale udtryk og kunsthåndværk blot er videregivet til flere hænder.

I landsbyen Bat Trang, nord for Hanoi i Vietnam, som er kendt for i århundreder at have brødfødt sig med keramik, har vi sammen med en vietnamesisk familie, Hang, og Danida, grundlagt et socialt bæredygtigt produktionsværksted.

 

vi tager hånd om klimaproblematikken ved at CO2-kompensere vores udledning og investere i grøn energi (?)

 

sammen med familien Hang, som gennem 7 generationer har levet af at producere porcelæn, støtter og værner vi om at bevare lokale værksteder og kunsthåndværk i Bat Trang.

 

flere historier om vores tilgang her.